Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.86
5 stars: Exceptional
132 pareri

Acumulator Li-Ion 20V-4Ah Harden

0 stars: 0.00 din 0 pareri

255 lei Lei
Cod produs
ZH756924
Out Of stock
Descriere
Descrierea produsului : Acumulator Li-Ion 20V-4Ah Harden O baterie eficienta de litiu-ion echipata cu un sistem care protejeaza celulele impotriva supraincalzirii si pierderii de capacitate. Datorita indicatorului de incarcare, utilizatorul controleaza timpul de lucru. Ciclul de incarcare a bateriei dureaza doar o ora, mentinand performanta completa a bateriei pentru mai multe sezoane.
Caracteristicile produsului : Acumulator Li-Ion 20V-4Ah Harden Timp de incarcare maxima: 120 de minute;
Indicator de incarcare in 4 trepte;
Protectia impotriva supraincalzirii celulelor bateriilor;
Puteti reincarca acumulatorul in orice moment, fara riscul deteriorarii celulelor si scaderea capacitatii acestora;
Incarcare rapida;
Acumulatorii Li-ion sunt acumulatori de ultima generatie, care utilizeaza un compus intercalat de litiu ca material la electrodul pozitiv si de obicei grafit la electrodul negativ. Au o densitate mare de energie, nu au efect de memorie si au o auto-descarcare redusa.
Potrivit pentru toate dispozitivele Harden de la sistemul de 20V;
Informatii despre Acumulator Li-Ion 20V-4Ah Harden : In comparatie cu tehnologia bateriilor traditionale, Acumulator Li-Ion 20V-4Ah Harden se incarca mai repede, dureaza mai mult si au o densitate energetica superioara, cantaresc mai putin si beneficiaza de o durata de viata mai lunga. Bateria litiu-ion utilizeaza incarcarea rapida pentru a ajunge repede la 80% din capacitatea sa, apoi trece la o incarcare mai lenta. Acest proces combinat permite incarcarea mai rapida si, in plus, extinde durata de viata a bateriei tale.
Puteti incarca bateria litiu-ion oricand doriti. Nu e nevoie sa asteptati pana se descarca 100% inainte de reincarcare. Bateriile litiu-ion functioneaza in cicluri de incarcare. Un ciclu de incarcare se considera complet atunci cand ai folosit (descarcat) o cantitate ce reprezinta 100% din capacitatea bateriei - insa nu neaparat totul dintr-o incarcare. Spre exemplu, poti folosi 75% din capacitatea bateriei tale pe durata unei zile, iar pe parcursul noptii sa o reincarci. Daca folosesti 25% in urmatoarea zi, se va acumula totalul de 100%, iar cele doua zile vor insuma un ciclu de incarcare. Un ciclu complet poate lua cateva zile. Capacitatea oricarui tip de baterie se va diminua dupa un anumit numar de incarcari.
Date tehnice: Tehnologie : Li-Ion
Capacitate : 4 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura