Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.86
5 stars: Exceptional
132 pareri

Saiba Grower M8 - 500buc/cutie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Cod produs
POS-08
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Saiba Grower M8 - 500buc/cutie Cutie cu 500 buc - Saiba Grower M8 DIN127 este un organ de asamblare utilizat la imbinarile demontabile surub-piulita. Saiba Grower este o saiba elastica utilizata la asamblarile filetate pentru a impiedica auto-desfacerea acestora. Este formata dintr-un inel taiat, din otel de arc, care, in forma libera, este usor torsionat astfel incat cele doua capete libere sa se situeze in planuri diferite.

Astfel, atunci cand saiba este stransa intre piulita si piesa pe care se sprijina, se realizeaza o marire concomitenta a fortei axiale si a coeficientului de frecare dintre cele doua piese. Saiba Grower poate fi cu capete netede sau rasfrante.. Saibele sunt acoperite cu un strat de zinc, care confera o rezistenta mare la coroziune, ceea ce ajuta la furnizarea unei durabilitati adecvate impotriva conditiilor meteo la puncte de fixare externe

Caracteristicile produsului : Saiba Grower M8 - 500buc/cutie Saiba Grower M8 DIN127 cu grosimea de 2.00mm pentru strangeri puternice. Saibele Grower distribuie uniform presiunea atunci cand un surub sau o piulita sunt stranse. Modelul lat, mareste suprafata pentru a preveni slabirea si smulgerea unui dispozitiv de fixare. De asemenea, amelioreaza frecarea suprafetei si pot fi folosite ca distantiere atunci cand este necesar un spatiu suplimentar intre obiecte.

Saibele Grower ofera o suprafata neteda sub capul unei piulite sau suruburi pentru a preveni slabirea si deteriorarea suprafetei de lucru. Aceste saibe rotunde reduc, de asemenea, caldura si frecarea in timpul instalarii unui dispozitiv de fixare cu filet. Sunt utilizate pentru aplicatii de uz general intr-o gama larga de industrii.

Date tehnice:

Diametru exterior: 14mm
Grosime : 2.00mm
Material: otel zincat
Culoare: Argintiu
Numar de bucati in pachet: 500

Avantajele saibelor Grower

- rezistenta mare la indoire
- gauri special facute pe dimensiunea suruburilor
- Corp din otel rezistent si zincat
- aspect placut
Trimite mesaj
Din Gura in Gura