Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.88
5 stars: Exceptional
130 pareri

Ancora chimica cu intarire rapida 300ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei Lei
Cod produs
35065
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Ancora chimica cu intarire rapida 300ml

Ancora Chimica Cu Intarire Rapida pentru sarcini grele, Bluefix PESF 300ml/tub, este un adeziv special, bicomoponent, fara stiren utilizat pentru ancorarea barelor din metal in orificii perforate in elemente variate de constructie, de la beton la caramida si lemn, oferind o fixare sigura si stabila a structurilor. Tubul vine insotit de 2 varfuri, ceea ce permite utilizarea ancorei chimice in mai multe aplicatii, indiferent daca aveti nevoie de toata cantitatea din tub sau doar de jumatate.
Caracteristicile produsului : Ancora Chimica Cu Intarire Rapida 300ml Ancora Chimica Cu Intarire Rapida se recomanda a se utiliza pe suprafete umede, in medii marine sau industriale supuse agresiunilor chimice, pentru ancorari cu axa orizontala, verticala, inclinata, in straturi suport umede sau ude la momentul aplicarii si la temperatura chiar de -10 C.
De aseemenea, acest adeziv special poate fi utilizat la fixarea sinelor pentru tramvaie, pentru montarea obiectelor sanitare, semne si pancarte rutiere, reclame, piloni, etc
Date tehnice:
Ancora Chimica Cu Intarire Rapida este o ancora chimica bicomponenta, in raportul de amestecare corect intr-un cartus din plastic de 300 ml cu 2 compartimente separate continand componenta A (rasina) si componenta B (acceleratorul). Aceasta ancora chimica vinilesterica, fara stiren pentru sarcini structurale si bare de constructii se aplica in orificii realizate prin forare cu sau fara percutie intr-o mare varietate de tipuri de materiale: beton nefisurat, usor si celular, zidarie, caramizi si piatra.
Ancora Chimica Cu Intarire Rapida nu se utilizeaza:
-pe suprafete prafuite, friabile, cu urme de ulei, grasimi sau agenti de decofrare
-in orificii carotate, cu margini lise
Cum se aplica
In functie de tipul sau, materialul suport se pregateste in mod diferit. Astfel, daca este un material compact, gaurile se vor perfora, se vor curata cu aer comprimat, apoi cu perie de sarma, apoi din nou cu aer comprimat. Materialele cu goluri se vor perfora fara percutie si se curata cu peria de sarma. Barele ce vor fi utilizate ca ancore se curata si se degreseaza corespunzator.
Se desurubeaza capacul din varful tubului si se taie capetele ?saculetilor? negru si alb care ies din cartus. Se insurubeaza mixerul static pe tub si acesta se monteaza in pistolul aplicator. Golul se umple cu materialul extrudat, apoi se introduce bara printr-o miscare de rotatie.
Avantajele produsului : Ancora Chimica Cu Intarire Rapida 300ml

Este utilizabil imediat si usor de aplicat.
Timpul de solidificare este scurt, este un produs neinflamabil cu miros foarte discret.
Are o rezistenta chimica ridicata si nu conduce curentul electric.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura