Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.88
5 stars: Exceptional
130 pareri

Piulita cuplare M6x18mm - 100 buc/cutie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
ZN-06025
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Piulita Cuplare M6x18mm DIN 6334 - 100buc/cutie Cutie cu 100 buc - Piulita Cuplare M6x18mm, DIN 6334 sunt organe de asamblare zincate electrolitic.

Va punem la dispozitie toata gama de piulite hexagonale, de la Piulita M4 hexagonala pana la Piulita M36 hexagonala. In plus, va oferim toate tipurile de piulite : Piulite cu autoblocare, Piulite fluture, Piulite de cuplare, Piulite expandabile, Piulite nituibile.

Piulitele hexagonale de cuplare, numite si conectori cu tije filetate, sunt cel mai adesea folosite in structurile din beton pentru a conecta elementele filetate. Ele sunt, de asemenea, utilizate in productia de masini si alte proiecte tehnice. Piulitele sunt galvanizate, facandu-le rezistente la conditiile meteorologice si la coroziune.

Utilizare : Piulita Cuplare M6x18mm Piulita Lunga M6x18mm este confectionata din otel, cu finisaj zincat argintiu. Se folosesc la toate tipurile de constructii, atat in constructiile din metal cat cat si la constructiile din lemn, avand o gama larga de utilizari. Aceste elemente de asamblare se insurubeaza pe piesele filetate, cele sase laturi oferind o prindere buna la unghiuri. Recomandate pentru utilizarea in constructii pentru asamblarea elementelor intre ele.

Se folosesc pentru imbinarea a doua organe de asamblare cu acelasi diametru, cel mai des impreuna cu tija filetata.

Avantaje: Are ca avantaje o instalare usoara si o fixare optima.

Depozitare : Se recomanda depozitarea in interior, ferite de umiditate.

Date tehnice:

Lungime : 18mm
Dimensiune filet : metric 6
Tip priza: hexagon 10mm
Material: otel zincat
Ambalare : Cutie cu 100 bucati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura