Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.88
5 stars: Exceptional
131 pareri

Piulita expandabila M10x40mm - 50buc/cutie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Cod produs
KRM-121034
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Piulita Expandabila M10x40mm - 50buc/cutie Cutie cu 50 buc - Piulita Expandabila M10x40mm sunt organe de asamblare zincate electrolitic de o calitate inalta. Va punem la dispozitie toata gama de piulite : Piulite Hexagonale, Piulite cu autoblocare, Piulite fluture, Piulite de cuplare, Piulite expandabile, Piulite nituibile, Piulite infundate de capat.

Utilizare : Piulita Expandabila M10x40mm Piulita Expandabila M10x40mm este confectionata din otel, cu finisaj zincat galben. Deoarece folosesc acelasi sistem de prindere, face parte din categoria diblurilor si al conexpand-urilor. Se folosesc atat pentru fixarea constructiilor din metal cat si la fixarea constructiilor din lemn, avand o gama larga de utilizari, dar intotdeauna prinderea piulitei se face doar in beton sau piatra. Nu se recomanda folosirea piulitelor expandabile la caramida sau BCA.

Aceste elemente de asamblare se se indroduc in locasul pregaurit, dupa care, cu un dorn si un ciocan sau o unealta cu percutie se activeaza conul din interiorul piulitei pt expandarea si fixarea acesteia in beton.

Dupa expandarea piulitei, in piulita expandabila se pot infileta tijele sau suruburile cu filet metric. Recomandate pentru fixarea elementelor pe structura din beton sau piatra. Sunt folosite in general cu tije filetate.

Pentru aplicatiile in materialele moi se recomanda utilizarea elementelor de fixare din plastic sau dedicate.

Avantaje: Are ca avantaje o instalare usoara si o fixare optima.

Depozitare : Se recomanda depozitarea in interior, ferite de umiditate, insa pot fi folosite atat la interior cat si la exterior.

Date tehnice:

Lungime : 40mm
Dimensiuni filet : metric 10
Dimensiune exterioara : 12mm
Tip priza: expandare in 4 parti
Material: otel cu finisaj zincat galben
Ambalare : Cutie cu 50 bucati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura