Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.88
5 stars: Exceptional
130 pareri

Papuc grinda A 80x210x2 WB 29

0 stars: 0.00 din 0 pareri

122 lei Lei
Cod produs
DMX4529
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Papuc Grinda Tip A 80X210x2 WB 29 Papuc Grinda Tip A 80X210x2mm pt imbinare lemn, cu o grosime a tablei de 2.00mm pentru o rezistenta mare la indoire. Ofera o fixare sigura si stabila a structurilor din lemn, mobilier de gradina sau alte constructii din lemn, placi OSB sau Pal, etc. Papucii de grinda sunt utilizati ca elemente de legatura in cadrul constructiilor din lemn, la grinzile principale si secundare, la structurile acoperisurilor de lemn, dar si la chioscuri, case de lemn, foisoare si hale.

Gama noastra de produse cuprinde papuci de grinda exteriori de tip A si papuci de grinda interiori de tip B. Gaurile largi pentru prindere permit fixarea prin cuie de ancorare de dimensiuni mari. Fiind fabricati din otel cu strat de zinc galvanizat, papucii de grinda prezinta o rezistenta sporita la coroziune, avand o calitate superioara, la cele mai inalte standarde si garantand astfel rezultate performante si eficiente.

Suport grinda zincat se utilizeaza pentru fixarea unei grinzi (orizontale) de un stalp sau perete vertical (din lemn, beton, etc.) ori pentru fixarea unei grinzi secundare de o grinda principala. Este recomandata utilizarea acestor tipuri de imbinari lemn-lemn deoarece sectiunea elementelor din lemn nu este afectata prin prelucrari specifice (frezare, chertare etc.)

Gaurile sunt bine gandite si corespund normelor Europene. Suportii de grinda zincati pentru lemn pot fi utilizati foarte usor, atat de profesionisti in domeniul constructiilor cat si de micii meseriasi care executa lucrari tip hobby.

Acesti conectori lemn va permit sa va proiectati si sa va construiti proprii dvs. stalpi in gradini sau in alte locuri, precum adaposturi de exterior si copertine, etc.

Caracteristicile produsului: Cum alegi corect suportul de grinda?

Dimensiunea 1 = latimea grinzii
Dimensiunea 2 = mai mare decat 1/2 din inaltimea grinzii

Papuc Grinda Tip A 80X210x2mm DOMAX sunt produsi in Europa, au insemnul CE pe ei si respecta standardele de calitate a Uniunii Europene. Conectori Lemn ce se caracterizeaza prin pastrarea sistemelor traditionale de prindere si adaptarea cerintelor Euro-codului, unde unul din cele mai importante lucruri este mentinerea distantei minime si a distantei dintre cuie / suruburi pentru evitarea craparii lemnului. Au o gama larga de sisteme de gauri bine gandite, datorita carora pot fi utilizate atat in solutii standard, cat si pentru proiecte individuale.

Date tehnice : Papuc Grinda Tip A 80X210x2 WB 29

Latime baza : 800 mm
Inaltime : 210 mm
Lungime Baza : 75 mm
Grosimea tablei : 2.00mm
Material: otel zincat DX51D + Z275
Culoare: Argintiu
Numar de bucati in pachet: 1

Produs in Polonia

Avantajele papucilor de grinda

- rezistenta mare la indoire
- gauri dispuse la o distanta sigura pt evitarea craparii lemnului
- Corp din otel rezistent si zincat
- gauri cu diametre diferite pt folosirea multiplelor tipuri de prinderi

Si mai multe avantaje ale acestor conectori lemn

- Se pot monta aproape de margine
- Rezistenta mare la forfecare
- Rezistenta mare la indoire
- Aspect placut
Trimite mesaj
Din Gura in Gura