Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.88
5 stars: Exceptional
130 pareri

Saiba plata speciala M10x30x2.5 DIN 9021 - 100buc/cutie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Cod produs
POD-10
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Saiba Plata Speciala M10x30x2.5 DIN 9021 - 100buc/cutie Cutie cu 100 buc - Saiba Plata Speciala M10x30x2.5mm este un organ de asamblare utilizat la imbinarile demontabile surub-piulita. Este de forma unui disc, gaurit in centru, sau a unui inel. Aceasta are, in principal, un rol de protectie a zonei de strangere, de marire a suprafetei de contact sau de siguranta impotriva desurubarii. Saibele sunt acoperite cu un strat de zinc, care confera o rezistenta mare la coroziune, ceea ce ajuta la furnizarea unei durabilitati adecvate impotriva conditiilor meteo la puncte de fixare externe

Caracteristicile produsului : Saiba Plata Speciala M10x30x2.5mm cu grosimea de 2.5mm pentru strangeri puternice. Saibele plate distribuie uniform presiunea atunci cand un surub sau o piulita sunt stranse. Modelul special extra-lat in forma de placa, mareste suprafata pentru a preveni slabirea si smulgerea unui dispozitiv de fixare. De asemenea, amelioreaza frecarea suprafetei si pot fi folosite ca distantiere atunci cand este necesar un spatiu suplimentar intre obiecte.

Saibele plate speciale ofera o suprafata neteda sub capul unei piulite sau suruburi pentru a preveni slabirea si deteriorarea suprafetei de lucru. Aceste saibe rotunde reduc, de asemenea, caldura si frecarea in timpul instalarii unui dispozitiv de fixare cu filet. Sunt utilizate pentru aplicatii de uz general intr-o gama larga de industrii.

Date tehnice:

Diametru exterior: 30mm
Grosime : 2.5mm
Material: otel zincat
Culoare: Argintiu
Numar de bucati in pachet: 100

Avantajele saibelor speciale

- rezistenta mare la indoire
- gauri special facute pe dimensiunea suruburilor
- Corp din otel rezistent si zincat
- aspect placut
Trimite mesaj
Din Gura in Gura