Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
4.86
5 stars: Exceptional
132 pareri

Suport steag dublu fi26 UF2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
DMX8848
Out Of stock
Descriere
Descriere produs - Suport steag dublu fi26 UF2
Suport steag dublu fi26 UF2 cu grosimea tablei de prindere pe perete de 3mm, Teava cu grosimea de 1.5mm si diametrul pe interior de 26mm, pentru o rezistenta foarte mare la indoire.
Se prinde in placa de beton cu dibluri sau conexpanduri. Ofera o fixare sigura si stabila a steagurilor pe structuri din zidarie, mobilier de gradina sau constructii din lemn. Suportii de steaguri au o prindere puternica de zid, datorita gaurilor bine gandite de fi11, care corespund normelor Europene. Suportii de steag pot fi montati foarte usor, atat de profesionisti in domeniul constructiilor cat si de micii meseriasi care executa lucrari tip hobby.

Caracteristicile produsului: Suport Steag Dublu fi26 UF2 de la DOMAX sunt produsi in Europa, au insemnul CE pe ele si respecta standardele de calitate a Uniunii Europene. Suporti de steag ce se caracterizeaza prin pastrarea sistemelor traditionale de prindere si adaptarea cerintelor Euro-codului, unde unul din cele mai importante lucruri este mentinerea distantei minime si a distantei dintre cuie / suruburi. Au o gaurile de prindere bine gandite, datorita carora pot fi utilizate atat in solutii standard, cat si pentru proiecte individuale.
Datorita tablei de prindere cu grosimea de 3mm, au o rezistenta mare la vand si intemperii, nu se indoaie chiar si cu steaguri mari.

Date tehnice:
Diametru interior teava : 26mm
Lungime Teava : 70mm
Inaltime suport : 110mm
Latime Suport : 70mm
Grosimea tablei : 3mm+1.5mm
Material: otel zincat galben
Culoare: Auriu
Numar de bucati in pachet: 1
Produs in Polonia
Avantajele suportilor de steag
- rezistenta mare la indoire
- gauri dispuse la o distanta
- Corp din otel rezistent si zincat
- gauri cu diametre largi pt folosirea multiplelor tipuri de prinderi.

Si mai multe avantaje ale acestor suporti de steag
- Rezistenta mare la forfecare
- Rezistenta mare la indoire
- Aspect placut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura